"З Днем Української Вишиванки"

/Files/images/виш 2.jpg

В нашому дошкільному закладі сьогодні свято «Вишиванки»

У цей день всі українці одягають вишиті сорочки та сукні, бо вишиванки є символом єднання, солідарності і підтримки. Сьогодні українська вишиванка всюди: без неї не обходиться жодне національне свято, вона є візиткою нашої країни, невід’ємним елементом гардеробу майже кожної жінки.
Кольоровими нитками вона вплетена у наші традиції, з давніх-давен слугує оберегом. І найважливіше те, що українська вишиванка, маючи вікову історію, не втратила своєї популярності і до сьогодні.
З великою радістю долучилися до цього свята всі вихованці і працівники КЗ «ДНЗ № 393». Серце переповнялося радістю та гордістю за наших маленьких україночок та українців, коли весь садок замайорів різномаіттям кольорових вишиванок. Цього дня діти, педагоги, працівники – усі прийшли на свято вишиванки у барвистих сорочках.
Протягом дня з дітьми кожної групи проводились цікаві заняття, присвячені ознайомленню з українською вишиванкою, традиціями її створення та носіння, з історією української вишивки, про значення кольорів та символів. Тож в цілому святковий день тут видався напрочуд змістовним, інформативним та пізнавальним.

/Files/images/13.jpg

/Files/images/18.jpg

/Files/images/виш 11.jpg

/Files/images/виш 12.jpg

/Files/images/виш 7.jpg

/Files/images/виш 8.jpg

/Files/images/14.jpg

/Files/images/19.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 213

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.